Toepassingen

Focus op het proces is cruciaal!

Net als in de sport heeft u in het bedrijfsleven geen 100% invloed op het winnen of verliezen. Het bijvoorbeeld alleen maar blindstaren op de omzetcijfers ten opzichten van uw concurrenten of voorgaande jaren werkt contraproductief!

Waar u wel 100% invloed op heeft is het proces. Hoe kunnen we onze medewerkers efficienter en/of meer bevlogen laten werken, hoe kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten etc.? Dit proces is te meten! En pas nadat het proces gemeten is, bent u in staat de juiste verbeteringen door te voeren. Het zijn vervolgens juist deze verbeteringen die leiden tot betere bedrijfsresultaten! Het is als organisatie daarom van cruciaal belang te focussen op hetgeen 100% invloed berust. Wanneer u excelleert in het proces komt het resultaat vanzelf!

De processen binnen uw bedrijf kunt u meten door middel van bijvoorbeeld een medewerkerstevredenheids- of een klantenonderzoek. Wij zijn uitstekend in staat u te helpen bij het meten en vervolgens de juiste verbeteringen door te voeren. Meet meer, weet meer en verhoog uw bedrijfsresultaat! Start direct met SUR-V.com.