Toepassingen

Klantenonderzoek

Uiteraard wilt u weten wat exact de behoeften van uw klanten zijn. En wilt u weten hoe tevreden zij zijn over uw product en/of dienst. Kennis over de tevredenheid, beleving en behoeften van uw klanten is essentieel voor de verbetering van uw dienstverlening!

Met SUR-V.com is het mogelijk om o.a. continue inzicht te verkrijgen in de:

  • Tevredenheid van uw klanten
  • Behoeften en beleving van uw klanten
  • Bevlogenheid van uw klanten
  • Mogelijke verbeteringen in uw dienstverlening

Voorbeelden

Uniek: de Klanten Monitor

Het opzetten van een gefundeerd Klantenonderzoek is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

De Klanten Monitor bestaat uit een aantal voorbeeldvragenlijsten voor klantenonderzoek vanuit diverse branches. Bij het opzetten van een eigen klantenonderzoek kunt vragenlijsten en vragen importeren vanuit de Klanten Monitor. U hoeft het wiel dus niet zelf uit te vinden, maar u kunt eenvoudig gebruik maken van voorbeelden van professionele klantenonderzoeken vanuit de Klanten Monitor. Met behulp van de Klanten Monitor is het opzetten van een gefundeerd klanten onderzoek hierdoor nog nooit zo makkelijk geweest!

Hoe werkt het voor de klant?

Na het opzetten en publiceren van uw vragenlijst is het klantenonderzoek klaar voor gebruik. Uw klanten krijgen vervolgens kort na een klantcontact een vragenlijst, waarin de klant zijn feedback over de dienstverlening of zijn behoeften aangeeft. Via SUR-V.com krijgt u vervolgens direct feedback van uw klanten en eventuele klachten worden snel opgemerkt. U ontvangt in een duidelijk overzicht relevante sturingsinformatie waarmee u uw dienstverlening kunt monitoren. Relevante informatie kan eventueel specifiek worden uitgespitst naar bepaalde medewerkers. Zo zien de juiste personen direct waar zij verbeteringen kunnen doorvoeren. Met als resultaat: nog meer tevreden en loyale klanten!
Download de brochure over de HR Monitor