Enquete

Take a tour

Op deze pagina wordt een kort overzicht gegeven van de eenvoudige en gebruiksvriendelijke werking van SUR-V.com


Stap 1: Een enquête aanmaken

Als u bent aangemeld komt u op de navigatiepagina terecht. Door op 'nieuwe vragenlijst' te klikken, kunt u direct beginnen met het aanmaken van een enquête.

Als u een enquête heeft aangemaakt, heeft u via de navigatiepagina een duidelijk overzicht van de mogelijken. Zo kunt u o.a. (de cijfers bij de icoontjes hierboven corresponderen met onderstaande cijfers):

  1. De enquête bewerken;
  2. Een voorbeeld van uw enquête bekijken;
  3. De enquête online publiceren;
  4. De enquête sluiten voor deelname;
  5. De antwoorden van respondenten downloaden;
  6. De enquête verwijderen.Stap 2: De enquête bewerken via de 'Enquête Editor': (o.a. vragen en antwoorden toevoegen etc.)

Met de Enquête Editor kunt u zeer gemakkelijk uw enquête bewerken. Zo kunt u o.a. eenvoudig een vraag aan uw enquête toevoegen (1), de vragen en antwoorden aanpassen (2) en antwoorden toevoegen (3). Ook kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk foto's en video's aan uw enquête toevoegen!Stap 3: De enquête publiceren en verspreiden

Indien u de enquête hebt afgerond kunt u deze eenvoudig publiceren en verspreiden.


Verspreiden via social media

SUR-V.com is gekoppeld aan diverse social media, waarmee u uw enquête eenvoudig kunt verspreiden. Door op de buttons van o.a. ‘facebook, twitter en linkedIn’ te klikken, kunt u de enquête direct verspreiden.


Verspreiden via e-mail

U kunt de enquête ook eenvoudig verspreiden via e-mail.Stap 4: De antwoorden downloaden

Indien respondenten uw enquête hebben ingevuld, kunt u de 'individuele' antwoorden (dus niet alleen de totaalscores, maar echt de individuele antwoorden downloaden!) direct en gemakkelijk downloaden.


Bent u nieuwsgierig hoe de enquête eruitziet? Hieronder staat een link waarmee u de voorbeeld enquete kunt bekijken.


Ga naar de voorbeeld enquete