Enquete

Consultancy

Met de enquetetool van SUR-V.com kunt u volledig zelfstandig een enquête/onderzoek uitvoeren. Mocht u echter niet over de juiste expertise beschikken om zelfstandig een enquête/onderzoek op te zetten en uit te voeren, dan kunt u ook gebruik maken van de SUR-V.com Consultancy diensten. Op basis van uw behoeften en budget kunt u de juiste ondersteuning bij ons vinden, hierin bent u volledig flexibel.


ENQUETE EXPERTISE

Indien u een enquete heeft uitgewerkt kunt u door SUR-V.com nog een uitgebreide controle laten doen zodat u er zeker van bent dat alles perfect in orde is. SUR-V.com is de specialist in enquetes. Onze ervaren onderzoekexperts zullen uw enquete screenen en doorlichten. U krijgt gefundeerde feedback en u weet zeker dat uw enquete / onderzoek perfect in orde is.


Ook het analyseren van de data en deze vervolgens overzichtelijk rapporteren behoort tot onze kernwerkzaamheden. Onze experts zullen met hun statistische kennis uw gegevens op methodologisch betrouwbare wijze voor u analyseren. En u vervolgens middels een uitgebreide rapportage de diepgaande analyses op maat aanbieden.


Natuurlijk kunt u ook een opmaak op maat aan ons uitbesteden als u daarvoor de kennis en tijd niet in huis heeft. Met een opmaak op maat bent u ervan verzekert dat uw enquete optimaal aansluit bij uw huisstijl. Zowel de enquete, de uitnodigingsmail, herinneringsmail, startpagina en bedankpagina kunnen we volledig in uw huisstijl opmaken. De professionele en vertrouwde opmaak zullen zorgen voor een optimale respons.


Indien u zelf geen tijd heeft om uw enquête in ons systeem in te voeren, dat kunt u dat laten doen door een medewerker van SUR-V.com.  Uiteraard kunt u de enquete voordat deze gepubliceerd wordt nakijken en aanpassen waar u dat wilt.


De enquetetool van SUR-V.com biedt standaard diverse mogelijken om een enquete / onderzoek op te stellen. Heeft u toch specifieke wensen en/of wilt u een koppeling maken naar uw eigen software etc, dan kunnen onze programmeurs altijd maatwerk leveren. Maak u wensen aan ons kenbaar en wij zullen u een passende offerte doen toekomen.


TOEPASSING EXPERTISE

SUR-V.com biedt ondersteuning bij het ontwerpen van een onderzoeksdesign. Welke onderdelen zijn belangrijk in uw enquete, welke thema’s, variabelen en vragen horen daarbij? Kortom, hoe komen we tot een optimaal onderzoekdesign volledig afgestemd op de unieke kenmerken van uw organisatie? Door met u in gesprek te gaan kunnen onze experts samen met u tot een onderzoeksdesign komen die het hoogste rendement waarborgt.


Om een professioneel en gefundeerd HR- en of Klantenonderzoek op te stellen is specifieke kennis nodig. Met de HR- en Klantenmonitor kunt u gemakkelijk van deze specifieke kennis gebruik maken en zelf een HR- en/of klantenonderzoek opzetten. Heeft u in een bepaalde fase inhoudelijke hulp nodig, dan kunt u gebruik maken van onze HR- en Klantenonderzoek experts.


Meer informatie


NEXT TALENT EXPERTISE


Bekijk de mogelijkheden op www.nexttalent.nl/consultancy