Consultancy

Recruitment ➾ the right fit

Passen sollicitanten / werknemers in uw organisatie?

Talenten Scan

Next Talent Bedrijfscultuur Scan

Het is onmogelijk om een coherante organisatie op te bouwen als de mensen die er deel van uitmaken verschillende waarden hebben. Het is dus zowel in het belang van de werknemer/ sollicitant en als werkgever om erachter te komen of de combinatie klopt.

Met de Next Talent Bedrijfscultuurtest kunt u achterhalen of potentiele talenten (lees werknemers of sollicitanten) passen binnen uw bedrijfscultuur. Op basis van cultuur, structuur en persoonlijke voorkeuren wordt er een match gemaakt tussen u als werkgever en uw werknemers of nieuwe sollicitanten.

Test & Match

Het Next Talent Test & Match systeem matched uw bedrijf (op basis van de Next Talent Bedrijfscultuur Scan) met potentiële talenten geschikt voor uw bedrijf; uw droomsollicitant dus. Next Talent beschikt over een grote database met talentportfolio’s die bij de matching gebruikt wordt.


CV Databank

Next Talent biedt ook de mogelijkheid om passende sollicitanten te vinden uit onze CV-databank. In onze CV-databank zitten alleen mensen met een HBO- of WO achtergrond. In de Next Talent databank kunt u zelf filteren op basis van o.a. talenten, kennis, vaardigheden, bedrijfscultuur, interesses, ervaring etc.

Recruitment marketing

Indien uw bedrijf zich bij Next Talent heeft aangesloten zorgt De Next Talent Bedrijfscultuurtest voor gerichte recruitment marketing. U kunt zelf aangeven of uw organisatie en eventuele openstaande vacatures alleen zichtbaar wordt voor mensen die passen binnen uw organisatie. Hiermee werkt u op een (prijs)effectieve manier aan uw naamsbekendheid.