Consultancy

Bevlogen werknemers

Hoe bevlogen zijn uw werknemers?


Weet u hoe bevlogen uw werknemers zijn?

Met de Next Talent Bevlogenheidsscan meet u de bevlogenheid van uw werknemers. De scan is wetenschappelijk gevalideerd, zodat u een juist beeld krijgt van de bevlogenheid van uw werknemers.


Next Talent HR Monitor

Indien u ook de bronnen die leiden tot meer bevlogenheid van uw werknemers wilt meten, kunt u gebruik maken van de Next Talent HR Monitor. De Next Talent HR monitor verzamelt feedback van uw medewerkers over de belangrijkste aspecten van het werk. Waar krijgen uw medewerkers energie van en wat levert hen stress op?

Vervolgens kunnen de leiders, managers en teams - van de top tot de werkvloer - inzicht verkrijgen in de resultaten. De HR monitor helpt u vervolgens een duurzame en succesvolle organisatie te worden!


Een bevlogen werknemer

Een bevlogen medewerker is productiever, verzuimt minder en is loyaler aan uw organisatie. Naast een prettiger werkklimaat levert het u simpelweg extra rendement op. Wie bevlogen is, voelt zich vitaal en energiek en werkt met plezier, passie, en betrokkenheid. Maar …. is geen workaholic. Een bevlogen werkhouding is belangrijk voor zowel werknemer als werkgever.

  • Bevlogen werknemers presteren beter
  • Bevlogen personeel is klantvriendelijker
  • Omzet stijgt wanneer werknemers meer bevlogen zijn
  • Bevlogen werknemers zijn trouw aan de organisatie
  • Bevlogen werknemers doen graag een stapje extra
  • Bevlogen managers zijn betere en meer inspirerende leiders