Consultancy

Bevlogen klanten

Hoe bevlogen zijn uw klanten?


Weet u hoe bevlogen uw klanten zijn?

Met de Next Talent Bevlogenheidsscan meet u de bevlogenheid van uw klanten. De scan is wetenschappelijk gevalideerd, zodat u een juist beeld krijgt van de bevlogenheid van uw klanten.

Een bevlogen klant

Wanneer uw klanten bij uw organisatie meer bevlogen zijn dan bij uw concurrenten, dan heeft u zeer grote kans dat u de concurrentiestrijd wint. Bovendien blijkt uit onderzoek dat bevlogen klanten bereidt zijn meer te betalen voor uw producten en diensten.


Next Talent Klanten Monitor

Uiteraard wilt u weten wat exact de behoeften van uw klanten zijn. En wilt u weten hoe tevreden zij zijn over uw product en/of dienst. Kennis over de tevredenheid, beleving en behoeften van uw klanten is essentieel voor de verbetering van uw dienstverlening! Met de Next Talent Klanten Monitor is het mogelijk om o.a. continue inzicht te verkrijgen in de:


  • Tevredenheid van uw klanten
  • Behoeften en beleving van uw klanten
  • Bevlogenheid van uw klanten
  • Mogelijke verbeteringen in uw dienstverlening

Hoe werkt het

Kort na een klantcontact krijgt uw klant een vragenlijst, waarin hij zijn feedback over de dienstverlening of zijn behoeften aangeeft. Via de Next Talent Klantenmonitor krijgt u vervolgens direct feedback van uw klanten en eventuele klachten worden snel opgemerkt. U ontvangt in een duidelijk overzicht relevante sturingsinformatie waarmee u uw dienstverlening kunt monitoren. Relevante informatie kan eventueel specifiek worden uitgespitst naar bepaalde medewerkers. Zo zien de juiste personen direct waar zij verbeteringen kunnen doorvoeren. Met als resultaat: nog meer tevreden en loyale klanten!