Branches

Efficiënter en plezieriger werken in de sport!

Elke vereniging wil de leden op een plezierige manier laten sporten. Daar komen ook organisatorische zaken bij kijken. Voor beide kan de unieke sportmodule van Sur-V.com u goed helpen.


Tevredenheidsonderzoek, vrijwilligers- en sponsormogelijkheden

Elk sportlid dat tevreden is zorgt voor een goede sfeer binnen de vereniging en zal ook naar buiten toe voor een goede pr zorgen. Toch gebeurt het dat de leden klagen over communicatieproblemen, veldbezetting, trainingen etc. Met behulp van een tevredenheidsonderzoek kan dit voor de vereniging duidelijk in kaart worden gebracht. De vereniging kan de leden op meerdere punten benaderen door bij dit onderzoek tevens vragen te stellen over sponsoring of vrijwilligerschap.

Uit eerdere resultaten blijkt dat dit onderzoek door de leden als positief ervaren wordt. Ze krijgen de mogelijkheid om eventuele problemen aan te kaarten en er komen ook nieuwe sponsoradressen en vrijwilligers naar voren. Dit is precies wat veel verenigingen willen bereiken.

Organisatorische zaken

Sur-V.com kan tevens ingezet worden voor organisatorische zaken op vereniging- afdelings (F t/m senioren) of teamniveau. Naast dat elke vragenlijst zelf ontworpen kan worden, biedt Sur-V.com een aantal standaardvragenlijsten (die uiteraard ook door u bewerkt kunnen worden).  Hieronder een greep uit onze standaard vragenlijsten:


  • Verzamel eenvoudig de contactgegevens van spelers- en ouders
  • Inschrijfformulier voor activiteiten (voorbeeld: schrijf je in voor de voetbaldagen)
  • Inventariseer welke taken vrijwilligers (of ouders binnen een team) willen oppakken
  • Waar willen we heen op kamp
  • Wie gaat er mee naar een voetbalwedstrijd van bijvoorbeeld Oranje
  • Wanneer is iedereen weer terug van vakantie
  • Standaard “persoonlijk ontwikkeling formulier” (POP-formulier)
  • Etc.

Sur-V.com biedt pakketten aan voor een vereniging, leeftijdscategorie en/of team. Al naar gelang uw wensen kunt u het pakket kiezen dat bij uw situatie past.Voorbeeldvragenlijsten

SUR-V.com beschikt over diverse voorbeeldvragenlijsten vanuit deze branche