Branches

Gezondheidszorg

De gezondheidszorg is al een paar jaar flink in beweging. De ontwikkelingen in de gezondheidszorg vergen een continue afstemming van uw bedrijfsvoering. Het meten van deze afstemming; hoe ervaren bijvoorbeeld uw medewerkers en uw cliënten veranderingen in de zorg, kunnen u helpen inzicht te verschaffen in de huidige situatie en helder maken waar verbeteringen mogelijk zijn. SUR-V.com kan u daar uitstekend bij helpen.
Veelvoorkomende toepassingen in de gezondheidszorg

Klantentevredenheidsonderzoek Cliëntenevaluatie
Medewerkerstevredenheidsonderzoek Inschrijfformulieren voor teamuitjes
Voorbeeldvragenlijsten

SUR-V.com beschikt over diverse voorbeeldvragenlijsten vanuit deze branche

 


 

Toepassing op maat!

Casus opname enquete

Bij een eerste afspraak moesten de patiënten van ziekenhuis X een verplichte vragenlijst invullen. Dit gebeurde in ziekenhuis X tot dusverre over het algemeen handmatig met pen en papier en moest vervolgens mee worden genomen naar het ziekenhuis. De ICT afdeling van ziekenhuis X wilde deze handeling automatiseren en efficiënter maken. Zodoende kwam ziekenhuis X terecht bij SUR-V.com die het mogelijk maakt om snel en eenvoudig online vragenlijsten te maken, verspreiden en de antwoorden te verzamelen.

 

Het proces voor de patiënt van ziekenhuis X kwam er vervolgens als volgt uit te zien:

 1. De patiënt maakt een afspraak bij ziekenhuis X
 2. De patiënt geeft op de website van ziekenhuis X aan waarvoor hij/zij een afspraak wilt maken
 3. Aan de hand van stap 2 wordt:
  • de url van de desbetreffende vragenlijst (vanuit SUR-V.com) zichtbaar op de webpagina of
  • krijgt de klant een url van  desbetreffende vragenlijst toegestuurd per mail
 4. De patiënt klikt op de url en vult de specifieke vragenlijst in. (met de mogelijkheid taal te veranderen)
 5. Nadat de enquête is ingevuld wordt de ingevulde vragenlijst in PDF-formaat per email automatisch opgestuurd naar de desbetreffende afdelingsbalie
 6. De werknemer van een afdelingsbalie kan middels de ontvangen PDF de patiënt identificeren
 7. De werknemer van een afdelingsbalie voegt de PDF toe aan het medisch dossier van de patiënt die de arts kan inzien en koppelt dit aan de gemaakte afspraak. Dit proces kan ook worden geintegreerd in uw patientenbeheer softwarepakket

Dit leverde een significante tijdsbesparing op bij het overnemen van de antwoorden. Daarnaast daalde ook het aantal foutief ingevulde/overgenomen vragenlijsten.


Natuurlijk worden deze gegevens zeer streng beveiligd en zijn deze niet voor onbevoegden beschikbaar. In overleg kan dit systeem ook lokaal binnen uw eigen IT dienst draaien.